Veelgestelde vragen

Verzenden en bezorgen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.

Levertijd

Als je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden en heb je je pakketje de volgende dag in huis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op dinsdag bezorgd.

Buitenland: vanaf 3 werkdagen (afhankelijk van het land).

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Verzendkosten

Binnen Nederland: € 5,95 per bestelling. Vanaf € 30,00 gratis.
Buitenland: vanaf € 9,95 per bestelling (afhankelijk per land).

 

Bestellen vanuit het buitenland

Voor België kunt je gewoon via deze webshop bestellen. Voor andere landen stuur een mail naar: info@wondermom.nl met je gegevens en wat je wilt bestellen.

 

Retourneren

De Borst- en Perineum kompressenset en Perineum douche kunnen we helaas niet terugnemen omdat het hierbij gaat om hygiëne producten. Mocht er iets mis zijn met een van onze producten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@wondermom.nl. We zoeken dan samen naar een oplossing.

 

Garantie

Voordat de bestelling naar je wordt verstuurd controleren we dit zorgvuldig zodat het in goede orde bij je wordt geleverd. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan (tijdens de transport) neem dan contact met ons op via info@wondermom.nl. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Kompressen herbruikbaar

De Borst- en Perineumkompressen zijn herbruikbaar. Het is volkomen normaal dat de gelparels in de kompressen afbreken na meerdere keren gebruik. De kompressen kunnen dan nog steeds worden gebruikt.

Indien de kompressen lekken en/of zijn doorboord dien je de kompressen niet te gebruiken en weg te gooien.