• We've got you covered!

  1. Diapositive 1
  2. Diapositive 2
  3. Diapositive 3
  4. Diapositive 4

Hi WonderMom!

Er gebeurt veel met jouw lichaam tijdens de zwangerschap en na de bevalling

WonderMom biedt jou daarom ondersteuning tijdens de kraamtijd en de periode erna, oftewel het 4e trimester. Uit eigen ervaring (mama van 3 kinderen) en die van andere vrouwen ontwikkelt Wondermom duurzame producten die je verlichting bieden om het herstel van jouw lichaam te bevorderen, zodat je heerlijk kunt genieten van de kostbare tijd met je baby!

Geweldig!

Had ik dit maar tijdens mijn vorige zwangerschap ontdekt! De producten hebben mij enorm geholpen na de bevalling. Omdat ik wist wat me te wachten stond in de kraamweek heb ik dit aangeschaft in de hoop dat de stuwing en pijnlijke borsten minder werden. Ik ben erg tevreden en zal dit aanraden in mijn omgeving, bedankt!

Charlotte

Heel fijn product toen mijn borsten gingen stuwen. Koud uit de vriezer gehaald en had minder last. Door de balletjes past het goed op de borst. De andere kompres gebruikt op mijn hechtingen, verkoelend maar niet te koud. Zou het iedereen aanraden!

Marianne

Ik ben blij!

Ik heb 2 setjes gekocht zodat ik ze telkens kan afwisselen. De hoesjes voelen zacht aan op de huid. Wanneer ze niet meer zo koud voelen, haal ik de hoezen eraf en gebruik ik het direct op me huid. Bij vallen en stoten worden de packs hier thuis ook prima gebruikt.

Sarah van Asten

Het is super goed bevallen! Het perineumkompres had ik gelukkig niet nodig, maar dat had ik heel erg gehad tijdens mijn eerste kraamweek toen het down under allemaal nogal gehavend was. De borstkompressen kwamen super goed van pas toen ik een borstontsteking had. Warm maken tijdens het kolven en koelen na het kolven. Super fijn!

Willemijn (wilvantien)

De inlegger die je in je ondergoed als koud compres kan gebruiken na schade door de bevalling is ook geweldig! Vormt goed naar je lichaam is totaal niet stug ( bij koelkast temperatuur ) en ook zonder bijgeleverde hoes te gebruiken en goed schoon te maken als er nog kraamzuivering is na de bevalling. 

Ik als kraamverzorgster ben echt heel blij met dit product en raad hem zeker ook bij mijn klanten aan!

Marjolein, Kraamzorg aan de Amstel

PIJNLIJKE BORSTEN? We've got you covered!

PIJNLIJKE VAGINA NA DE BEVALLING?

Postpartum

Of je nou vaginaal bevalt of via een keizersnede, je lichaam heeft de tijd nodig om te herstellen. Iedere vrouw heeft haar unieke postpartum ervaring. Zo is het geven van borstvoeding niet altijd even makkelijk. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van pijnlijke borsten, stuwing en/of de melkproductie komt niet (voldoende) opgang. Zelfs als je geen borstvoeding geeft kunnen de dagen na de bevalling behoorlijk vervelend zijn omdat je last hebt van pijnlijke borsten. 

Het is een enorme prestatie die de vrouwenlichaam levert. Zorg daarom goed voor jezelf om het herstel van je lichaam te bevorderen. Ben jij voorbereid op je eigen herstel na de bevalling?

WonderMom helpt jou hierbij! Want...

HAPPY MOM = HAPPY BABY

Kraam- of babyshowercadeau

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor die ene mama? Koop dan de Borst- en Perineum Kompressenset!

Bekijken

Stijlvolle WonderMom kompressen

✔️ Door en voor moeders ontworpen

✔️ Herbruikbaar

✔️ Zowel koud als warm te gebruiken

✔️ Past op iedere kolf

✔️ Toxic free

✔️ Inclusief gratis wasbare zachte hoezen

✔️ Past in een brievenbuspakket, vandaag besteld = morgen in huis!