WAT IEDERE MOM (TO BE) ÉCHT WILT

Als we moeten kiezen tussen een cadeau voor de baby of een doosje borstkompressen, zullen de meeste vrienden en familie gaan voor het schattige babypakje. Vaak halen preggo's zelf de producten in huis om het herstel na de bevalling te bevorderen. Wij van WonderMom vinden het geweldig dat moeders prioriteit maken van hun postpartum herstel. Maar we vinden het nog leuker om te zien dat de momcare producten steeds vaker onderdeel zijn van babyshower- en kraamcadeaus. Om dit te stimuleren hebben we een WonderMom cadeaubox ontwikkeld met alle essentiële producten die een moeder (in spe) nodig heeft voor een comfortabele en fijne kraamperiode.

De box bevat:

  • 1 Borst- en Perineum kompressenset                                                   
  • 1 Peri douche                                                                                             
  • 1 Postpartum Belly Binder Shorts (zwart of beige)

Alles wat de mom to be nodig heeft voor een soepel postpartum herstel binnen handbereik. Ze wilt namelijk niet opzoek gaan naar nat gemaakte bevroren maandverbanden om de brandende aambeien te koelen. Of knoeien met een waterflesje op het toilet om het gebied down under te spoelen tijdens een wc-beurt. Je zal haar redder in nood zijn, bovendien zal haar vagina je dankbaar zijn.

KORTOM HET BESTE BABYSHOWER CADEAU VOOR ELKE MOM TO BE. In voorbereiding op de babyshower richten we ons veelal op de baby. De moeder wordt daarin te vaak vergeten. Bijna iedere kraamvrouw krijgt last van gezwollen, pijnlijke borsten (stuwing). Hoe fijn is het als ze comfortabel koude borstkompressen kan gebruiken in plaats van bevroren doperwtjes in een zakje of koolbladeren?

Herstel na de bevalling is vaak geen roze wolk, maar een intensieve en pittige periode. Naast de korte nachten levert de lichaam een enorme prestatie. Hoewel sommige kwalen erbij horen en het een kwestie van tijd is om te herstellen. Kunnen we de moeders hulpmiddelen bieden die ze nodig hebben zodat ze met vertrouwen en comfort hun herstelperiode ingaan.

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés