Duurzaamheid

De producten van WonderMom zijn duurzaam omdat wij geloven dat we een duurzame wereld willen achterlaten voor de huidige en toekomstige generaties.

Bij juist gebruik gaan de producten van WonderMom jaren mee (raadpleeg voor gebruik de gebruikersinstructies). De Borst- en Perineumpacks zijn herbruikbaar en te gebruiken voor verschillende doeleindes, je hoeft ze niet weg te gooien. De packs kunnen als koude en warme therapie worden gebruikt voor andere pijnen, zoals buikkrampjes bij baby's. Multifunctioneel én goed voor het het milieu!

De gelpacks zijn CE getest en bevatten geen giftige materialen.

Wij werken nauw samen met onze productiepartner. Onze productiepartner bezit BSCI, FDA, CE, SGS en MSDS certificaten en is gevestigd in Shanghai. Hier is veel aandacht voor het milieu, Shanghai eist strikte milieueisen aan de fabrikanten. Ook zijn goede arbeidsomstandigheden van de werknemers gegarandeerd en uiteraard kinderarbeidsvrij!

Wij proberen onze producten, processen en materialen continu te verbeteren en optimaliseren. Op deze manier blijven we in ontwikkeling en kunnen we meegaan met de veranderende wereld waarin we leven.