Verzenden & Retour

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig, dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland € 4,95. Bestellingen vanaf € 30,00 worden gratis verzonden.

België en Duitsland € 5,95.

Voor andere landen: stuur ons een mail: info@wondermom.nl

Levering verloopt hoofdzakelijk via PostNL. Wij maken gebruik van brievenbuspakje+. De postbezorger zorgt ervoor dat jouw bestelling op deze manier van dinsdag tot en met zaterdag wordt bezorgd samen met de overige post. Het past door de brievenbus. Dus je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retour

De Borst- en Perineum kompressenset kunnen we helaas niet terugnemen omdat het hierbij gaat om hygiëne producten. Mocht er iets mis zijn met een van onze producten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@wondermom.nl. We zoeken dan samen naar een oplossing.