Verzenden & Retour

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig, dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland € 5,95. Bestellingen vanaf € 30,00 worden gratis verzonden.

België en Duitsland € 9,95.

Voor andere landen: stuur ons een mail: info@wondermom.nl

Levering verloopt hoofdzakelijk via PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retour

Alle geretourneerde producten dienen, ongebruikt, onbeschadigd en in originele ongeopende verpakking te worden geretourneerd. Retourzendingen die niet aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoen worden niet geaccepteerd.

Let op: De kompressen en Perineum douche mogen alleen geretourneerd worden zolang de verpakking verzegeld is, en daarbij ongeopend is. Een verpakking met een verbroken verzegeling kunnen we helaas niet terugnemen omdat het hierbij gaat om hygiëne producten

Mocht er iets mis zijn met een van onze producten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@wondermom.nl. We zoeken dan samen naar een oplossing.