JOLANDA BRAK HAAR STUITJE TIJDENS DE BEVALLING: 'IK KON NIET MEER ZITTEN'

'Ik heb mijn zwangerschap best zwaar ervaren, misselijk, veel maagzuur en harde buiken. Maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij.

Op de bevalling heb ik me niet echt voorbereid, liet het maar over me heenkomen.  Mijn bevalling verliep te snel, er waren geen onderbrekingen in de weeën en ik brak mijn stuitje door de druk tijdens het persen. Binnen 4 uur is mijn zoon geboren. Omdat het te snel verliep kwam de placenta niet los en moest deze manueel verwijderd worden. Hierdoor kreeg ik bloedingen die de artsen met veel moeite konden stoppen.

De kraamperiode was lastig omdat ik niet kon zitten door een gebroken stuitje. Verzachtende materialen zouden een uitkomst geweest zijn.'

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd